Koppeling administratiepakket

terug
Koppel je huidige software met je administratiepakket

Koppel je plannings-, urenregistratie-, order- of offertesysteem met je administratiepakket. Zodat je heel eenvoudig met één muisklik een factuur kunt maken en verzenden (en dat alles met je eigen administratiepakket).

4-breed boven

Verbeter je cashflow

Optimaliseer je administratie

Stop met die ingewikkelde administratie en ga wat leuks doen! 

Facturatie projecten

Een project wil je snel en effectief kunnen factureren. Maar je wilt natuurlijk niks vergeten. Koppel je facturatie aan je planning-, urenregistratie-, order- of offertesysteem. Koppel inkomende facturen direct aan een project zodat deze meegenomen worden in de facturatie. Koppel aanbetalingen aan een taak zodat de facturen kunnen worden verzonden zodra de werkzaamheden zijn afgerond.

Facturatie uren

Een urenfabriek moet vooral uren maken & registreren. Maar hoe krijg je die uren op een efficiënte manier op de factuur? Een dergelijk systeem gaat vaak gepaard met een planning- / projectmanagement-systeem. Je boekt uren op een taak of project en legt prijsafspraken vast per taak of project. Met een paar klikken staan de uren (conform afspraak) op de factuur. En voor de boekhouders onder ons, natuurlijk op de juiste codeerrekening.

Facturatie abonnementen

Sommige boekhoudpakketten kunnen niet overweg met periodieke facturen. Of de data van deze abonnementen staat al in een ander systeem waardoor het dubbel zo veel tijd kost. Je bestaande systeem kan vaak gekoppeld worden aan je boekhoudpakket. We zorgen er dan voor dat de facturen tijdig worden klaargezet.

Controlesysteem: in ons eigen systeem hebben we een controle mechanisme gebouwd. We vergelijken automatisch de inkoop met de verkoop en kunnen dan exact zien of we iets vergeten zijn te factureren.

4-breed onder
Menu

Navigatie


   

Opzoek naar jou
Laden...