film en zalen planning

Procesoptimalisatie voor film- en zalenplanning

Het maken van een film- en zalenplanning was een maandelijkse arbeidsintensieve klus. De planning werd handmatig opgemaakt in Excel, zonder gebruik van macro’s. Wij hebben een planningstool ontwikkeld en deze gekoppeld aan de beschikbare informatie met als resultaat: een flinke tijdsbesparing van 50 naar 10 uur per maand, een overzichtelijke weergave en wijzigingen in de planning kunnen eenvoudig worden doorgevoerd.

film en zalen planning
Een goed begin is het halve werk

Snel en overzichtelijk plannen

Een planning waarmee je de films eenvoudig kunt schuiven tussen zalen en tijden. Om deze vervolgens met één druk op de knop in het kassasysteem te importeren. Zodat je informatie maar één keer hoeft in te voeren 

We starten met het in elkaar slepen van de planning. Hier kunt je kiezen tussen een reeds bestaande film of je kunt een nieuwe aanmaken. Vervolgens sleep je de films naar de juiste datum en de juiste zaal. Het systeem houdt automatisch rekening met de duur van de film en creeërt een ruimte achteraf. Klaar met plannen? Dan kan men de planning importeren in het kassasysteem en naar de website.

Diezelfde data gebruiken we vervolgens om automatisch elke week een e-mailnieuwsbrief te genereren met de agenda van die week. Daarnaast gebruiken we de data om de narrowcasting schermen boven de zalen en de kassa van informatie te voorzien.

Kortom, alles begint met een goede manier van plannen. 

 

filmtheater macbook
fth dell
Menu

Navigatie


Waarmee kunnen we je nog beter maken?

Neem contact met ons op
Laden...