Doorschrijfformulieren overtypen

terug
Doorschrijfformulieren overtypen

Ideaal voor (administratieve) medewerkers die te veel motivatie hebben of die niks te doen hebben. Laat ze doorschrijfformulieren over typen zodat je ze bijna foutloos in je administratie kunt verwerken! Mocht je tijd te kort komen, kies er dan voor om te automatiseren. 

7 digitaliseer doorschrijfformulieren

Moderne Carbon Copy (CC)

Stap over op een telefoon of tablet

Doorschrijfformulieren worden vaak gebruikt in de installatietechniek branche. Een kopietje voor de klant en de andere kopie voor de administratie. De administratie verzamelt de formulieren en maakt de facturen. Dit kan sneller: wanneer je de doorschrijfformulieren vervangt door een tablet, kan er een kopie per mail gestuurd worden naar de klant. Dezelfde informatie kan direct ingeschoten worden in het administratie- of boekhoudpakket van de klant. Dit scheelt een hoop typewerk.

Administratiepakket

Koppel je formulieren met je administratiepakket. Dit kan direct vanaf de tablet, maar logischer is een tussenstap waarbij een accountmanager de werkzaamheden controleert, evt aanpast en factureert.

Statistieken

Door te digitaliseren krijg je een schat aan informatie. Welke medewerker is het meest effectief? Welk type werkzaamheden zijn rendabel en welke niet?

Geschiedenis

Door het digitaal maken van de formulieren kun je eenvoudig de geschiedenis van een klant checken. Staat je medewerker op locatie, dan kan hij zelf zien wat zijn collega de vorige keer heeft gedaan.

7 digitaliseer doorschrijfsets
Menu

Navigatie


   

Opzoek naar jou
Laden...