Cursusregistratiesysteem

terug
Online cursusregistratiesysteem

De cursusadministratie van een scholengemeenschap is veel werk. Welke cursussen zijn er? Wie heeft zich aangemeld? Wie is er naar welke cursus geweest en hoeveel avonden? In welke cursus is er interesse en in welke niet? Daarom hebben we voor de Cedergroep een digitaal cursusregistratiesysteem gemaakt. Aanmeldingen, afmeldingen, reminders en evaluatieformulieren worden automatisch verwerkt. Rectoren hebben realtime inzicht in de gevolgde cursussen per medewerker.

Minder handmatige administratie

Meer tijd voor andere zaken

Door een deel van het werk bij de cursisten neer te leggen en een ander deel te automatiseren bespaar je een hoop tijd. Je hoeft alleen nog maar aan de juiste touwtjes te trekken en je bent een volleerd cursus-administratie-manager.

Automatisch updaten van medewerkers

Door een koppeling te maken met het salarisadministratiebureau worden de personeelsgegevens iedere maand automatisch up-to-date gehouden. Elke nieuwe medewerker krijgt automatisch een uitnodigingsmail. 

Evaluatie

Standaard wordt elke deelnemer na afloop per e-mail verzocht om de cursus te evalueren. Informatie die belangrijk is voor de komende cursussen.

Reminders

Om de opkomst zo hoog mogelijk te krijgen wordt voor elke cursusavond een reminder met de tijd en locatie gestuurd. Zo kan niemand de avond vergeten.

Menu

Navigatie


Waarmee kunnen we je nog beter maken?

Neem contact met ons op
Laden...