Project / Personeelsplanning

terug
Visualiseer je planning

Wanneer moet dit project klaar zijn? Past dat wel binnen de planning of lopen we uit? Welke collega of ZZP'er heeft tijd om bij te springen? Wanneer kunnen we het volgende project starten? Essentiele vragen in het managen van deadlines, projecten en medewerkers bij Netsquare. 

3 planningstool in de cloud

Ideaal voor onze projectmanager en voor de collega's

Planning en urenregistratie

Naast het plannen is ook de urenregistratie voor ons van groot belang. Veel van onze onderhoudswerkzaamheden vinden plaats op basis van nacalculatie, maar ook voor de fixed price offertes is het belangrijk om te kunnen zien hoe rendabel een project is geweest. 

Om het werk van de projectmanager makkelijker te maken krijgen we automatisch een waarschuwing wanneer iemand te lang met een taak bezig is en of wanneer een deadline in de soep dreigt te lopen. Zo kunnen we tijdig bijsturen.

Personeel

Doordat we onze planning visueel gemaakt hebben, waarbij we rekening houden met het rooster van collega's en vakantiedagen, zien we exact wanneer de boel in het honderd dreigt te lopen. Zo kunnen we tijdig collega's laten bijspringen en/of schuiven in de planning. Daarnaast kun je heel duidelijk zien wat prioriteit heeft en wat minder.  

Materieel

Dit is voor ons niet echt van toepassing. Maar voor andere partijen is dit wel interessant.

Je materieel kan, net als een medewerker, maar op één plek tegelijk zijn. Het digitaal inplannen van je materieel heeft veel voordelen:

  • Je planning is in één oogopslag duidelijk.
  • Je kunt makkelijk schuiven in de planning.
  • Door de planning te koppelen met de urenregistratie en je boekhoudpakket kan je eenvoudigweg niet meer vergeten om je factuur te sturen.
Facturatie

Allemaal leuk en aardig, maar als al die projecten en uren dan in zo'n systeem staan, dan wil je je facturen natuurlijk ook automatisch laten versturen :). Doordat we een koppeling gemaakt hebben met ons boekhoudpakket kunnen we nu in 1 minuut (+/- 3 klikken) een factuur maken. Houden we weer wat tijd over voor leuke dingen!

Oja, mocht onze klant nog niet alles geautomatiseerd hebben, waardoor de factuur niet binnen de betaaltermijn is voldaan, dan versturen we met één druk op de knop een herinnering.

3 planningstool koppelen met facturatie
Menu

Navigatie


   

Opzoek naar jou
Laden...